PÅSKMIDDAGEN

Nej nu måste jag gå och lägga mig för min mage började kurra när jag la upp den här bilden..

(PÅSKIG) MOROTSKAKA

Igår åt jag konstant och det var himmelskt gott! Mamma och pappa hade fixat ett enormt påskbord med en massa god mat och efteråt blev det godis och kaka. Idag beger jag mig tillbaka till Göteborg, skulle egentligen ha stannat här tills imorgon men fanns inga tåg hem. Innan jag åker ska jag in till Kristianstad och träffa min underbara Sara :)
Kram!

VÅR I MALMÖ

Igår förflyttade jag mig 10 mil norrut i Skåne från Malmö till Vittsjö, till Anna och Raffes sommarhus. Så idag har vi haft en jätte mysig dag i sommarhuset med lek i sandlådan, 1mils löpning med syrran i skogen, grillning av ribs och sparris, och nu sitter vi i soffan och myser! Imorgon åker vi till päronen i K-stad och äter oss tjocka :)
Hoppas ni också har en bra påsk!

BARBAPAPA

Hela klassen åkte ner till Malmö igår för att göra ett studiebesök på ett företag som utvecklar videospel. Jag passade därför på att stanna i Malmö och hälsa på min söta systerdotter Stella.

 

Stella fyllde 1 år den 4 februari, men jag har inte hunnit träffa henne förrän nu så hon fick sin present igår. Det blev en enorm Barbapappa som jag sytt själv. Jag var först ute på stan och kollade efter Barbapappor (?) men jag hittade ingen tillräckligt stor. Så därför gick jag coh köpte tyg m.m. och knåpade ihop en istället.

 

Jag tror bilderna talar för sig själv om vad hon tyckte om den...Nu springer hon runt och ropar Barbapappa konstant :)

 


KNOPPAR BRISTER




"Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle våren annars tveka"
/Karin Boye

BALKONGHÄNG

Igår söndag började med frukost på balkongen därefter gick jag och Andreas ut och gick en runda i Göteborg. Idag har jag jobbat, Andreas sprang till mitt jobb och mötte upp mig där han tog min cykel och jag sprang hem, bra samarbete kallas det och hela 7 km var det :)

MAÑANA MAÑANA

Mañanas Mojitos får 5 av 5 toasts :)

 

Vi var på en restaurang som heter Mañana igårkväll, deras meny består utav en massa tapasrätter. Det blev ost och korv till drinkar, öl och vin..

 

Chevreost + Digestive + Kvittenmarmelad = Gudomligt gott!

KULTURELLA JAG

Jag har glömt berätta om min senaste vecka då jag besökt både Göteborgs stadsteater, Operan och SVT. Jag var även och tittade på min första operaföreställning, den hette Lucia Di Lammermoor och det var en "Romeo och Julia" berättelse om två personers kärlek till varandra. Den var grymt bra, jag bölade inte som Julia Roberts gjorde i Pretty Woman men jag skulle helt klart kunna gå på opera fler gånger. Vi var även på SVT och fick en förläsning av en kille som var programansvarig för underhållning och drama sen fick vi även en rundvandring i huset. Vi fick kolla in studion där de spelar in västnytt och även deras studio där de spelar in Vem vet mest och På spåret m.m. Sen fick vi se en glimt av Janne Josefsson och Lasse Kronér, när Lasse hörde att vi pratade engelska så såg han sin chans och försökte intala oss att han var en svensk top model...vi gick inte riktigt på det :)

 

Nu sitter jag och Andreas på balkongen och steker, när solen snart går bakom huset ska vi gå ner en runda på stan och ikväll blir det bio! Förresten bilden är tagen på stadsteatern i deras största salong.
Kram

ÖNSKEDAG

Så här ska min Lördag se ut om jag får bestämma...

 

Först vill jag äta en supergod frukost...

 

Sen vill jag hänga med min underbara snubbe, som kommer till Gbg senare ikväll...

 

Sen får det gärna vara blå himmel så man kan sitta på en uteservering och dricka kaffe i solen!...

 

Sen får kvällen gärna avslutas med en drink eller två! Vi får väl se om morgondagen blir som jag önskar...

 

Kram!

MÅNDAG

Bjuder på ännu en bild från helgen i Linköping. Idag har jag jobbat och därefter har jag varit på boxning med en kompis. Så vi får se om den där härliga träningsverken ska vara med mig imorgon i skolan :)
Godnatt!

LINKAN

Jag är i Linköping hos Andreas och idag var vi ute i det fina vädret. Först gick vi en runda i skogen och fotograferade alla fina blommor, sen tog vi en kaffe på en uteservering, sen blev det lite shopping, därefter begav vi oss ut för att springa och nu står en lasagne i ugnen och vi ska snart hugga in. Mysiga lördag!

ONSDAG

Nej denna bilden är inte tagen idag :) den tog jag i julas inne i de skånska skogarna i Annas och Raffes sommarhus. Idag har allt rullat på som vanligt förutom att två tanter från Jehovas knackade på dörren och försökte övertala mig om att bibeln skulle hjälpa mitt dagliga liv. Jag sa att jag inte var intresserad av att gå på deras möte typ fem gånger innan de insåg att de inte skulle kunna övertala mig och gick vidare till nästa granne.

 

Nu ska jag sova sött!

AXIS OF AWESOME

Hittade en bild i mobilen från stand-up kvällen jag och Andreas var på för ett tag sen. Vi tittade på Axis of Awesome, de är tre sjukt begåvade killar som blivit kända genom Youtube.

 

Våren har verkligen inte varit här i Göteborg idag. Dagen börja med dimma som sen förvandlades till spöregn..häärligt.

 

Ha det bra!

DRÖMMER MIG BORT

Drömde att jag var tillbaka på Hawaii inatt, blev lite ledsen när jag vaknade i ett dimmigt Göteborg :(

PUSS

I söndagsmorse gick jag och föräldrarna till Haga för att käka frukost, det var lika gott som vanligt. Börjar känna mig som en stammis på Le Petit Cafe då jag och Andreas var där och käka förra söndagen också, men är det gott så är det :)

 

Idag har jag jobbat hela dagen och efteråt stack jag in och mötte upp en kompis för lite shopping och sen boxning. Jag börjar lite smått känna av träningvärken redan nu så jag fasar inför morgondagen. Hoppas ni alla haft en trevlig måndag!

ADORE AND ENDURE

 

Bilden ovan är tagen i östra London nu för en månad sen när vi var där  "Let's adore and endure each other".

 

Nu sitter jag hemma och väntar på att mina föräldrar ska komma hit till Göteborg. De tog en sväng inom Ullared i förmiddags och det är nog det som gör att de är lite sena :)

 

Ha det bra!

 


RSS 2.0