SOLUPPGÅNG

Göteborg by night...

VINNARFRUKOST

Frukost idag för två vinnare :)

SOMMAREN SO FAR GENOM MOBILEN


BADA

Idag efter jobbet cyklade jag och Andreas till en sjö och tog ett kvällsdopp!

ZENIT

I lördags gick vi och åt frukost på kafé Zenit som ligger i Majorna. Jag rekommenderar deras toast med kalkon, soltorkade tomater och mozzarella :)

BARRUNDA

Anna har övergett huvudstaden för en helg i Göteborg!
Vår barrunda igår började med mat på linneterassen, sedan blev det Gotländsk veteöl och kvällen avslutades på Puta Madres takterass med mojitos :)

 


MMMM

Självklart blev det glass på Ottos i Åhus när jag var hemma i helgen. Stella fick en egen bägare, men hon tyckte glassen var för hård i konsistenten så hon sket i skeden till slut och käkade med handen istället :) För min del blev det Zabayone och Kola glass med marshmallows bitar i. Nu har jag och Andreas bokat resa för sommaren, det blir italienska rivieran där vi ska vandra mellan olika byar längs med kusten under vecka 35-36. Jag längtar!! Nu är jag precis hemkommen från en barrunda med Anna, där vi avverkade 3 olika ställen i Gbg. Godnatt på er alla!

HELGEN SOM PASSERAT

Hela familjen var samlad hemma hos päronen i helgen, och det har vi inte varit på väääldigt länge. Här kommer en sammanfattning i bilder :)

THE BEACH

 

I lördags åkte vi till stranden i prickig baddräkt :)

FLÄDER CHAMPAGNE

Experiment fläder champagne är på G här hemma!

 

 

Nu ska flaskorna stå i solen i fönstret några dygn så det bildas bubblor. Ska bli väldigt spännande att smaka på resultatet!

GEOCACHING

I söndags var jag och Andreas på geocaching äventyr. Geocacaching är som skattjakt, fast man kör inte med en gammal dammig karta utan med GPS. Man letar efter en skatt och när man hittar den skriver man i loggen och därefter kan man gå vidare till nästa skatt. Jag och Andreas skulle nog kunnat hålla på i evigheter om det inte var för att kl blev närmare 12 på natten och det började skymma :)

 


GLASS I STORA LASS

Mjukglass är nog det bästa som finns på sommaren :) Det blev fem-kamp på Liseberg i lördags och det blev en jämn kamp mellan mig och Andreas innan han tillslut kammade hem segern!


COCKTAIL PARTY

Vi hade cocktail party i fredags vilket innebar att vi alla hade cocktail klänningar och drack strawberry daiquiri och mojitos. Kvällen slutade på Bar Himmel...

 

 

 

 

 

 


S.P.I.C.E

Restaurangtips #1

 

Mysig thailändsk restaurang med härlig uteservering.

 

 


BOTANISKA TRÄDGÅRDEN

Tjejerna i klassen möttes upp i Botaniska trädgården efter jobbet i onsdags. Vi käkade gott i solen och strosade runt bland alla fina blommor. Nu ska jag snart iväg på cocktail party :)

 


RSS 2.0