KOMPIS



Just nu händer inte så mkt i mitt liv förutom att jag pluggar och jobbar. Vi håller på med vårt Nutella projekt och idag käkade jag 100 gram Nutella på mindre än 2 timmar! Nu längtar jag tills detta studieåret är över dvs. 7:e juni och jag får tillbaka mitt liv.  Då ska jag ta upp fotograferingen och börja sy kläder och accesoarer :)


NÖJD


SÖTA LILLASYSTER

En bild på min underbara lillasyster som jag saknar som in i norden nu när hon bor i London. Hoppas hon inte blir arg för att jag lägger upp henne i bikini bara :) Men tyckte bilden var så fin, den är tagen vid sjön som ligger vid Annas o Raffes sommarstuga i Skåne. Kram!

REGNBÅGENS SLUT

Är det någon som någonsin hittat en skatt vid regnbågens slut? För om talesättet stämmer så bodde vi precis bredvid en guldgruva när vi bodde på Hawaii :)

MYSPYS

Hoppas ni haft en fin söndag, själv har jag träffat mina tjejor i klassen och diskuterat Nutella hela dagen lång så det är nog vad jag kommer drömma om inatt :)

MUSIKFEST

Heja Saade och lite Danmark och lite Ungern också :)

TAPAS

När jag var i Amsterdam häromveckan gick vi till en jätte mysig tapasrestaurang.

 

Vi drack rödvin ur saftglas :)

 

...och åt en massa god mat! Ikväll har varit en lugn filmkväll för min del och nu ska jag krypa till kojs!

 


SCROLLA

Ja det är scrolla som gäller för att se hela bilden.

 

Atmosfear på Liseberg! Jag var där igårkväll och körde fem-kamp, men det blev ingen Atmosfear för mig och kommer aldrig någonsin att hända, men killarna i gänget körde den och tydligen var den riktigt bra. Godnatt på er!

ASPERÖ

Lite mer bilder från Asperö...

 


TISDAG

Bilderna är tagna ute på Asperö.

 

Idag har jag jobbat och imorgon börjar jag skolan igen efter att haft 1 och 1/2 veckas ledigt. Kursen som börjar imorgon heter Advertisement planning och vi ska få i uppgift att göra en reklamkampanj för Nutella i Sverige, ska bli sjukt spännande!

 

Ha det bra!

JUMP

Jag, Andreas och två klasskompisar var ute på Asperö i Göteborgs södra skärgård i söndags.

 

Jag gillar Andreas pose, ser ut som han hängt där i en vecka :)

 

Ha en trevlig tisdag!

AVBROTT

Min blogg har legat nere under helgen pga ngn driftstörning hos blogg.se. Men nu verkar det som om allt är up and running :)

BARA BEN

Helt underbart att kunna plocka fram sina sommarkläder igen. I lördags var vi i Slottskogen med vänner där vi grillade korv och löste korsord!

FEST MED JOBBET

I fredags var jag på fest med jobbet. Där bjöds det på god mat och därefter tre goda tryfflar. Under maten så fick vi även lösa en mordgåta vilket var väldigt spännande och underhållande!


ÄNNU EN CYKEL


Igår var jag och Andreas och titta på bio, nämligen 3D filmen Thor, vilket jag rekommenderar! Ikväll ska jag på jobbfest med god mat och vi ska även lösa en mordgåta :) Imorgon kommer värmen tillbaka!!

TORSDAG

Det finns en gata i Amsterdam som heter Singel :) Nu ska jag cykla till jobbet!

AMSTERDAM

Hej igen, nu är jag tillbaka på svensk mark!

 

Jag har haft en helt underbar weekend i Amsterdam, med sol, drinkar/rödvin, båttur, ostar, smala trapphus, fest på gatorna, och en massa uteserveringar.

 

Bilder kommer! Nej nu ska jag ut på en löparrunda och springa bort alla ostar och drinkar :)

RSS 2.0