SÖNDAGSSOPPA

Nu vill jag bara att det ska bli måndagmorgon kl09.00 så jag kan lämna in min hemtenta och ha den överstökad. Min söndag består därför utav plugg men också av en väldigt trevlig rotgrönsakssoppa med tigerräkor och aioli....

SÖTARE ÄN SÖTAST

Här kommer en bild ifrån julafton på mig och min söta systerdotter...

FIKON

Älskar sallad med färska fikon...

FÖR ETT ÅR SEN...

...hade jag sol och värme

KÄRLEKSLAPP <3

Igår vårstädade jag lägenheten, det innebar grundlig dammsugning av soffan. Under en av sittdynorna hittade jag den här fina lappen. Har nog aldrig tyckt att det var så roligt att dammsuga som igår :)

1,2 MIL

Jag undrar om fåglarna som bor i denna är lyckligare än andra fåglar?
Idag har jag letat efter min studiemotivation, den försvann i helgen och nu hittar jag den inte någonstans alls. Ni kan väl säga till mig om ni hittar den jag behöver verkligen den nu i veckan. Annat är det med min springmotivation, var ute på en 1,2 mils runda i eftermiddags. Det saknas "bara" 9 km för att kallas Göteborgsvarvet :)
Kram!

SÖNDAG

Helgen har gått alldeles för fort och nu är den snart slut. Det blev bio i fredags och melodifestivalmys/kalas i lördags. Idag har vi varit ute en sväng i det fina vädret, jag bjuder på en bild på min söta pojkvän från idag :)

ANDREAS HÄR...

Ikväll kom Andreas till GBG vilket jag är väldigt glad för :) Vi har ätit gott och bara tagit det lugnt.
Godnatt!

ONSDAG

Ingen nytagen bild som ni ser, den är tagen sommaren 2009 på Grönalund med en SE mobilkamera, men fixade till den i photoshop idag :) Jag, Andreas och Anna åker till London om exakt 2 veckor och jag lääängtar. Vi ska dit och hälsa på min lillasyster som jobbar där. Känner jag mig själv rätt så kommer det nog bli en hel del shopping, marknader och god mat.  Och ja just det en ROBYN konsert står även på schemat som jag fick i julklapp av min söta syster :)

OLIVTRÄD

Olivträdet som jag har i lägenheten har nog aldrig mått så bra som efter dessa tre dagar med strålande solsken! Idag har jag varit i skolan från 8-17 och därefter blev det dans på träningsschemat. Nu sitter jag i soffan och myser till mitt favvoprogram spårlöst :)

MÅNDAG

Här får ni en svartvit bild med mkt kontrast. Nu sitter jag i soffan efter att ha inventerat i 8 timmar på bolagret, tror jag kommer drömma om siffror inatt.
Kram

MORGONSOL

Denna bilden knäppte jag tidigt i morse när jag gick och handla mjölk :) Nu blir det mat och Solsidan hemma hos Barbs...

VATTEN

Uppdateringen har varit lite dålig här på bloggen, men det ska det bli ändring på. Jag ska ha som mål att försöka ta en bild var dag i ett helt år. Dels för att jag vill utveckla mitt fotograferande men även bli bättre i photoshop. Så framöver kommer det förhoppningsvis bli lite fler och roliga bilder att titta på :) Idag är det helt underbart väder i Göteborg och jag var ute och gick i över två timmar...härligt!

1 ÅR OCH 26 ÅR

Idag fyller två prinsessor år, Stella och Emma. Grattis grattis...de är födda på samma dag fast med 25 års mellanrum :)

Här är två bilder på Stella i sina grymt snygga Converse som jag köpte till henne på Hawaii...
Kram!

RSS 2.0