ROSA HORTENSIA

 

Idag har jag agerat flytthjälp åt en klasskompis som skulle flytta till en lägenhet på 10:e våningen, som tur var hade den nya lägenheten hiss. Men det blev bra träning för ben och rumpa vilket kan vara bra för mitt kommande Göteborgsvarv den 21:e Maj. När flytten var klar bjöds det på smörgåstårta och helt magiska vaniljbullar :) Jag har även köpt mina favorit blommor Hortensior, till vardagsrummet. Nej nu ska jag krypa till kojs så att jag kan komma upp tidigt imorgon för en powerwalk!

 

Ha det bra

TOMATSOPPA

Denna gudomligt goda tomatsoppa lagade jag häromdagen den innehåller färska tomater, basilika, lök, vitlök och kryddor. Mycket enkelt att göra så det kommer nog hända fler gånger!

 

Jag har fått hemläxa på att jag skriver för dåligt i min blogg, ska därför försöka förbättra mig på den punkten så att ni som inte träffar mig dagligen kan hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt liv.

 

För er som inte vet så har jag börjat jobba på Swedbanks växel, så nu har jag precis avslutat en 2 veckors utbildning. Jag kommer jobba deltid fram till sommaren och därefter heltid under hela sommaren.

 

Skolan drog igång med en ny kurs i måndags nämligen Marketing in Cultural Industries. Det innebär att vi ska marknadsföra företag inom kulturella industrier så som musik, film, tv, böcker, m.m. Vår grupp ska göra ett arbete för SVT som ska bli riktigt spännande. Under kursens gång ska vi även få gå på en Opera föreställning och en konsert på Göterborgs symfoniker. Jag har aldrig gått på opera så det ska bli sjukt spännande.

 

Ha det bra!

SÖNDAG

Igår var precis som en söndag ska vara, lugn och mysig. På kvällen lagade vi thaimat, kolla Mästarnas mästare och filmen Knight and Day. Nej nu ska jag fixa till mig inför skoldagen, ha en trevlig måndag!

LÖRDAG



Igår strosade jag och Andreas runt på stan i flera timmar. Det blev frukost i solen, middag i solen och mjukglass i solen. Det är roligt vilka soldyrkare vi svenskar är, varenda liten sittplats som fanns ute i solen var upptagen :) En riktigt mysig dag blev det med absolut inga måsten!

IRISH COFFEE


Det är så underbart skönt att nu vara ledig! Igår kväll överraskade Andreas mig med stand-up comedy och hemlagad fin-middag vilket var väldigt trevligt. Ikväll blev det AW på Excet och sen drinkar hemma hos Richard. Nu är killarna ute och röjer medans jag var alldeles för trött för att hänga på :)

PERFECT PINK

Jag drömmer mig bort att jag bor bakom den rosa dörren i Notting Hill, London...
Godnatt!

VÅRDAGJÄMNING

Idag är det vårdagjämning och vi närmar oss sommaren med stormsteg :)

GIVE WAY

Idag har det varit blå himmel och sol i Göteborg, och jag har suttit inomhus hela dagen förutom under de 30 minuterna då jag var ute och sprang. Anledningen är såklart plugg, jag har en hemtenta som ska in på torsdag och med tanke på att jag nu håller på att lära upp mig på jobbet och då jobbar heltid måste jag göra klart tentan nu i helgen. Så därför ligger jag redan i sängen och har ställt klockan på 07.00 imorgon. Ingen höjdar-helg här med andra ord! Men längtar desto mer till nästa helg då jag är leeedig och får finbesök :)

BLOMBUD

Dessa stora röda rosorna kom med blombud idag till min lägenhet. Höll nästan på att övertala blomkillen att det nog fanns ngn annan Martina i trapphuset innan jag insåg att de faktiskt var till mig :) min kille vet hur man gör mig ännu mer glad, lycklig och kär!

RÖDA LÄPPAR

Fortfarande bilder från London :)
Jag är så trött så jag somnar sittandes...Godnatt!!

CICERO

Cicero på Linnégatan hade halva priset på mat och drinkar igår :)
Jag hade finbesök av min kära vän Anna så vi traskade dit och åt&drack gott!

FLOWER MARKET

Här kommer lite fler bilder från vår helg i London. På söndagen gick vi på flower market och jag ville ta med mig alla blommor hem, men kom på sen att det nog kunde bli lite svårt att frakta hem dem :) Emma köpte en liten forget me not till sin lägenhet..
Igår var det melodifestivalen därefter utgång, vilket var väldans trevligt!! Nu ska jag iväg till en kompis och fixa det sista inför ett stort arbete som vi ska pitcha in på tisdag..Håll tummarna för oss!!

FEST I LONDON

Så här såg det ut i London i helgen...
Min underbara storasyster...
...och min underbara lillasyster
Ibland är det bara vissa som fastnar på kort :)
Mums!
De här två töserna fortsatte festandet medan gamlingarna (Andreas jag och Anna) gick hem och sov...
Skål!

EMMAS GATA

Emmas lägenheten som ligger i Charleville house var otroligt fin, och väldig sparsam med heltäckningsmattor. Inga snören man behövde dra i för att tända lampan heller, som man behövde i min London-lägenhet :)
Kram!

PORTOBELLO ROAD

"Never settle for anything less than butterflies"

PUB QUIZ

Nu ska jag stupa i säng efter en intensiv dag. Först blev det plugg därefter blev det AW med marknadsföreningen i Göteborg där vi lyssnade på Resumés VD, vilket var väldigt givande. Därefter mötte jag upp girlsen i klassen för pub quiz, ni kan ju alltid fundera på vilken OS sport som killar inte får ha skägg :)

I'M BACK

Nu är vi tillbaka i Sverige efter en jätte trevlig helg i London :) Det blev en hes Robyn konsert, häng på Emmas pub i Notting Hill, en massa Primark, Camden market, mat mat och mat....Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller!

LONDON BABY

Nu drar jag till London!!!! Bilder från restaurang med klassen ikväll...

RESFEBER

Ska bli helt underbart att resa bort på torsdag måste dock hinna med en hel del innan dess. Jag bjuder på en bild på mitt pass som jag tog idag. Jag skulle vilja ha samma pass hela livet och bara samla på mig en massa stämplar, tycker det är lite nostalgi att bläddra igenom. Andreas pass hade gått ut vilket han upptäckte i fredags så det blir till att åka till Landvetter på onsdagkväll och skaffa ett tillfälligt pass för "bara" 1000 kr, vilket är lika mycket som flygresan kostade turoretur för oss båda :) Nej nu ska jag springa ner och hämta tvätten...

RSS 2.0