PRICKIG HATT


 


Bilder tagna i Vittsjö i Skåne...

SALTHOLMEN

I tisdagskväll efter jobbet begav sig Andreas och jag ut till vattnet för att titta på solnedgången och äta tonfisksallad. För er som inte vet så har Andreas flyttat till Göteborg för att göra sitt ex-jobb här. Efter tre år isär får vi äntligen flytta ihop...om man inte räknar vårt halvår på Hawaii dvs. :)

 

 

Det tog 30 minuter att cykla ut dit, vilket vi antagligen kommer göra fler gånger under sommaren!

SYSTERDOTTER

 

Som ni ser i bakgrunden håller hon hårt i sin Barbapappa :)


SMULTRON

Efter midsommar åkte jag och Andreas till norra Skåne till min syster och deras sommarstuga. Vi lekte med min systerdotter, åt god mat och hade väldigt trevligt sällskap :) Tack Anna och Raffe för helgen! Nära sommarstugan växte det härliga smultron..

 

 

 

 

 


SKÅNSKA FÄLT



 




Det är något speciellt med den skånska naturen :)

MIDSOMMAR

Jag och Andreas firade midsommar i Smygehuk som är Sveriges sydligaste udde i en super mysig sommarstuga. Dagen började med att vi åkte flak efter traktor och plockade blommor till midsommarstången därefter blev det lekar, midsommarmat och dansgolv :) En väldigt lyckad midsommar!

 

Här var flaket som vi åkte runt bland ängarna med..
Jag matcha klänningen med ölen....
Hoppas ni också hade en fin midsommar!

TULIP

En gammal bild som jag tog när jag var på Liseberg där de hade ett helt hav av fina tulpaner :)

FOCCACIA

I morse vaknade jag av att bakmaskinen gick igång, det var min kära pojkvän som bakade foccacia till frukost :) En helt underbar söndag med andra ord!

MYSIGA GBG

Lite bilder från häromkvällen, nu måste jag pömsa för ska upp med tuppen imon och gå på frukostseminarie :)

SOMMARHIMMEL


TJEJVÄTTERN

Tre lyckliga tjejer efter målgång :)

 

Jag och två kompisar stack upp till Motala i fredags och på lördagen cykla vi tjejvättern. 10 mil på cykel var en upplevelse vill jag lova! Konstigt nog så har jag idag mest ont i nacke och rygg, inte benen som jag trodde. Nu ska jag ut i det fina vädret!

ROOF BAR

I lördags gick vi till Scandic roof bar på Avenyn och drack drinkar och tittade på solnedgången. När solen gått ner gick vi vidare och drack sangria. Nu är sommaren här!

ROOFTOP

I eftermiddags mötte jag upp min underbara mamma i centrala Göteborg, då hon är här på avslutning med sitt jobb. Vi satte oss på hotellets takterass och drack rödvin. Solen stekte och det blev riktigt hett, satt dock lite snett så nu har bara ena kinden fått färg. Bilderna är förresten premiär tagna med min nya telefon, grymt bra kvalite måste jag säga.
Mamma och hennes gäng skulle fortsätta kvällen på en restaurang, medans jag nu sitter hemma i soffan med plugg framför mig. Som sagt på tisdag är plugget över!

RSS 2.0