AKVAVIT

Midsommarmat i mängder, vi gjorde vågen när vi snappsade, vi drack Akvavit, vi skålade i bubbligt rosé, vi spelade kubb, och vi åt en massa jordgubbar. Allt det där man ska göra på midsommarafton.



Godnatt allihop!

MIDSOMMARAFTON

Här kommer bilder från midsommaraftonsmorgonen. Den började självklart med en riktigt stadig frukost och en snaps. Därefter gick vi ut på jakt efter blommor, det slutade med att killarna plockade mer blommor än vi tjejer. Sen gick vi ner en runda till stranden, man får ju passa på när man har den så nära som Emma och Fredrik.



Västra stranden...



Här blev det en midsommarpuss...



Min midsommarfrisyr, det är en utbakad fläta runt huvudet med nyponrosor.

Fler bilder från dagen kommer...

ROSÉ + JORDGUBBAR = SANT



I Onsdags blev det en spontan fest...



Midsommarafton blev kanon, bilder kommer!

RÄKFROSSA


Vitt vin, räkor, citron och aioli...det var helt underbart gott så tänkte dela med mig av två bilder




Imorgon är det Midsommarafton då bär det iväg till Halmstad för riktigt seriöst midsommarfirande med mat, dryck och lekar hela dagen lång.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!



SKOGEN

Här är bilder från skogen i Köping, igår möttte vi både huggorm, rådjur, ekorre och hare.



Både Västmanland och Skåne har sin charm


Gick även lite vilse i skogen idag som tur var hade jag mobilen så kunde ringa Andreas och få guidad tur ut ur skogen.



Ikväll var vi på räkfrossa, det var helt himmelskt gott och nu sitter vi och dricker vin ute på terassen :) Det är super skönt att ha sommarlov måste jag säga!

I EN ANNAN DEL AV KÖPING

Andreas syster fyllde 22 och detta firades med trerätters i torsdags. Det blev helt underbar mat med fläskfile inlindad i bacon med grönmögelost och jordgubbstårta till efterrätt.



Vi hade vädret med oss så vi satt ute i trädgården tills solen gick ner och de västmanländska myggen började attackera mig.



Det blev även fest på fredag och utgång i Köping och på lördagen spelade vi beachvolleyboll. Jag har träningsvärk i underarmarna så det märks att jag inte spelat på länge.



Äventyret i Köping fortsätter...

ÖLHÄVNING



Tekniken för hur man på bäst sätt häver öl lärdes ut igår kväll. Andreas höll i lektionen för sina systrar och sin kusin. Det var väldigt underhållande att titta på och det blev många skratt. Det blev även en del ombyten för de som deltog:) Men bra kämpat av dem alla tre kan man inte annat än säga!

KÖPING NÄSTA

Nu kom jag precis hem från en mysig tjejkväll med en massa snack och skvaller. Imorgon åker jag till Metropolen Köping så framtida blogginlägg kommer handla om allt som händer i denna stora stad. Ska bli underbart att träffa A igen..



Här fick ni ett kollage från Hawaii, kan nästan inte titta på våra bilder för jag blir bara deprimerad och längtar tillbaka. Speciellt när vädret är som det är här hemma, men tydligen skulle det bli bättre så vi får väl hålla tummarna!

"Sjung om studentens lyckliga daaar....."



Min lillasyster fick ingen blå himmel på sin studentdag, men roligt hade hon! När klassen sprang ut tog hon täten (man såg verklgen vem i klassen som helst ville sluta skolan).



Sen blev det kusinvitamin för hela slanten...



Hemma blev det paarty med buffé och morotskaka...

Ha det bra!

LILLASYSTERS BAL

I söndags var det Emma min lillasysters bal. Storasyster Anna kom till Kristianstad med smink och hårprylar och agerade stylist för en dag (vilket hon är väldit duktig på). Pappa fixade grillen och efter att vi hade mat i magen, Emma hade håret och sminket fixat körde vi till Bäckaskogsslott där var det mingel och en massa fotograferande!



Emma hade själv hittat en bild på en kändis med en jättefin klänning. Denna bilden gav hon till en sömmerska och nedan ser ni resultatet. Klänningen var jätte fin och färgen passade jätte bra till hennes hår!



Ha det bra!

EXAMEN



Här har vi hela min klass på vår examensdag, vi har alla klarat av tre år på Marknadsföringsprogrammet. Jag har nu fått en Kandidat Examen i Marknadsföring och det känns skönt. Jag gjorde GMAT testet i fredags och fick tyvärr inte så jätte bra resultat och då utbildningen i GBG bara tar in studenter efter hur bra de lyckas på GMAT testet så kommer jag antagligen inte komma in, känns lite trist men är glad på samma gång då jag istället får bli sambo med Andreas i Linköping.



Med tanke på att jag gått upp tidigt, skrivit ett 4 timmars långt prov, och kört bil från GBG till Halmstad samma dag som examensfesten, var jag lite orolig för att jag inte skulle orka med alla festligheter. Men det var inga problem jag höll igång till klockan 4. Vi började med en förfest i picassoparken med utsikt över Nissan. Sedan gick vi vidare till Trottobar med fördrink, 2-rätters och en massa dricka. Och vädret hade vi med oss!



Så här roligt hade vi hela kvällen lång! Kvällen avslutades på Mårtensson som är en nattklubb i Halmstad. Ända negativa med kvällen var att den var över alldeles för fort.

RAPSFÄLT



Göteborg, GMAT test, Halmstad, examen, grillning, Krisianstad och bal är vad mina senaste dagar bestått av. Älskar alla gula fält nu runt slutet av Maj början av Juni, riktiga sommarkänslor som kommer fram när man ser dem.

TRÄDGÅRDEN

Helt underbart väder, sommaren är äntligen här. Igår blev det lite häng i trädgården med plugg och sol.



Sen åkte jag och Andreas in till stan för att titta på min lillasyster utklädd som en dalahäst :)



Det var riktigt partaj i tivoliparken när alla studenter festade utklädda till olika saker, tom jag och A blev lite festsugna.



Nu kör jag och A till GBG och imorgon blir det examens fest i Halmstad!

Ha det bra...

RSS 2.0