CYKLAR INTE BILAR

Jag och Andreas gick en kvällspromenad i centrala Gbg igårkväll då gick vi förbi denna annonsplatsen. Innan har det suttit en annons för bilar och nu var det en fin målning med ett fint budskap istället :)

SVENSK TRADITION SEDAN 1600-TALET

Lite fler bilder från förra helgen i Linköping, nu när jag ser tillbaka på bilderna ser det ut som vi inte gjorde annat än käkade gott. Våfflor med grädde och sylt var ett av alla tillbehör som First hotels frukostbuffe erbjöd. Sista bilden är tagen på en väg någonstans i gränsen mellan småland och västergötland skulle jag tro. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, A har precis gått till affären för att köpa ingedienser till pizzabak så det är så vi ska spendera fredagkvällen!

FIKA PÅ GOBULLE

Plats: Fika på stan i centrala Linköping

HÖST I LINKÖPING

Jag och Andreas var i Linköping i helgen, staden bjöd på riktigt fint höstväder!

DOUBLE RAINBOW

Nu är som sagt Italien bilderna slut och ni får nöja er med Sverige ett tag framöver. Här är en bild jag tog för två veckor sen på en dubbel regnbåge här i Göteborg. Hoppas er start på veckan varit bra!

SISTA KVÄLLEN I ITALIEN

Sista kvällen i Italien käkade jag pasta med valnötssås och drack en massa rödvin så att jag fick ett skrattanfall som varade i flera minuter :) Bra avslut på en helt underbar resa! Hoppas jag inspirerat er till att besöka Italien och Cinque Terre...

ÖL + PIZZA

Man kan ju inte åka ifrån Italien utan att ha druckit Italiensköl :)

LÖRDAG


FREDAG

En av alla våra pauser mellan vandringarna. Focaccia + Pesto är en kombination som jag rekommenderar!

TORSDAG

Snygging...

ONSDAG

Stranden i Monterosso

TISDAG


JAG VILL BO BAKOM DENNA DÖRR


SOL BLOMMA


I WANT TO GO BACK


EURO


JAG SAKNAR STRANDEN


LOUISE


BOKMALAR

När det var dåligt väder hittade vi upp en mysig plats och läste bok..

CORNIGLIA


MUMS

Min blogg är fortfarande i Italien och kommer nog vara det ett tag till. Tog som sagt väldigt många bilder när vi var där :) Här har ni lite smakprov vad vi åt nämligen ansjovis och musslor!

OLIV

Italienska oliver.

REUNION

Fy vad roligt vi hade i lördags! Det var som sagt reunion med alla från 9:an, tänk att det har gått hela 10 år sedan vi sa hejdå till Väskolan och började i olika gymnasieskolor. Det blev tipsrunda, dans, limbo, snapsvisor, tal, hemliga uppdrag och väldigt god mat! Kvällen, värden och värdinnorna får toppbetyg :)

SOVA UNDER BAR HIMMEL

Ett av ställena som vi bodde på i Italien såg ut så här. Hela rummet var blått med vita moln sen hade de ritat in lite blad längs med fönsterkanterna och runt sängen. Det var lite väl mycket blått för min smak ;) men utsikten var fin!

RSS 2.0