Monsterinlägg

Vill än en gång bara säga att allt är bra med oss och ingen som behöver vara orolig, inga människor och ingen egendom blev förstörd här, ser precis ut som det gjorde i förrgår. Så gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi hade egentligen reserverat en hyrbil och skulle åkt till north shores stränder, men när vi blev varse om tsunamivarningen blev de till att stanna hemma. Vi fick dock bevittna soluppgången pga att managern väckte oss så pass tidigt.

 

På kvällen käkade vi JÄTTE räkor som vi smörstekte i vitlök, med färsk pasta och sallad. Behöver jag ens säga hur gott det var!

 

 

Idag var planen att åka iväg och vandra i berg, vet inte detaljerna i planen då det var en kompis till Andreas som höll i trekkingen. Men när vi vaknade på morgonen så regnade det och tydligen skulle det bli för halt för oss att vandra så utflykten blev inställd. Så istället begav sig Andreas och jag till Diamond Head. Har berättat om detta resmål tidigare. Det är en krater med en utkiksplats som använts av militären sedan början av 1900-talet.

 

 

Utsikten blev bara bättre och bättre ju längre upp vi gick. Vandringleden var 1,3 kilometer med en total stigning på 171 meter, mkt trappor och brant lutning med andra ord.

 

 









Leka, vem kan hitta Martina först?







Äntligen framme på toppen av berget



Efter en sådan ansträngande vandring var vi båda förtjänta av en rejäl cheeseburgare



När vi väl kom hem hade regnet dragit förbi och plötsligt var det blå himmel. Berget ni ser i bakgrunden var det vi besteg imorse och bilden tidigare är tagen från den högsta toppen som man ser.



På stranden blev det en starbucks frappucino, som Andreas senare somnade gott på!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0